Hjem
/
PowerOffice

PowerOffice

Steen & Jensen er premium partner med PowerOffice. PowerOffice er et komplett brukervennlig skybasert system for regnskap, faktura, lønn, timeregistrering og reiseregning. Ønsker du å vite mer om systemet, eller bytte regnskapssystem – ta kontakt med oss.

PowerOffice er et innovativt system med fokus på kvalitet og brukervennlighet. Systemet ligger på topp i brukerundersøkelser om kundetilfredshet.
Steen & Jensen kan bistå med etablering, oppsett og opplæring i PowerOffice. I tillegg kan vi i samarbeid utarbeide effektive rutiner for din bedrift.

Se våre PowerOffice Go-kursIntegrasjoner
PowerOffice har flere muligheter for automatisering, og for kobling mot bank og andre fagsystemer.

Dokumentsenter
Få kontroll på selskapets avtaler og viktige dokumenter. Bygg opp ditt arkiv i systemets dokumentsenter.

Alt du trenger på ett sted.
Med PowerOffice har du alltid oversikt over det viktigste. Ha kontroll på bunnlinje og topplinje og styr økonomien bedre med sanntidsoversikt over nøkkeltall. Tilpass PowerOffice til bedriftens behov fortløpende. Ingen etableringsgebyr, ingen bindingstid. Ikke betal for noe du ikke trenger – abonner på de modulene du har behov for i din bedrift.

Se våre PowerOffice Go-kurs

Moduler

Regnskap og faktura
Fakturering er raskt og enkelt. Faktura sendes elektronisk via EHF eller e-post til kunden. Ved bankintegrasjon og KID leses innbetalinger fra kunde automatisk inn. Motta leverandørfakturaer elektronisk via EHF eller e-post. Fakturaene behandles av bedriften selv eller i samarbeid med regnskapsfører. Betal direkte fra systemet med bankintegrasjon. Utførte betalinger hentes automatisk tilbake. Med appen har du regnskapet med deg i lomma. Du kan godkjenne fakturaer og betalinger fra appen. Med dashboard som enkelt kan tilpasses med interaktive grafer og rapporter, har du alltid full oversikt. Regnskap Mikro eller Regnskap Nano er abonnement som er tilpasset bedrifter med få bilag.

Lønn
Brukervennlig og automatisert lønnskjøring. Automatisk innsending av a-melding ved godkjenning av lønn. Utbetaling av lønn direkte fra systemet med bankintegrasjon. Du betaler kun for ansatte som har fått lønn i løpet av måneden. Lønnsslipp direkte i app for alle ansatte.

Timeregistrering
Timeregistrering kan gjøres via app og via web. Registrerte timer kan automatisk overføres til lønn og fakturering.

Reiseregning
Registrer reiseregning fortløpende via app. Legg inn bilder av kvitteringer mens du er på farta.

Ferie og fravær
Følg opp ferie- og fraværshåndtering. Enkelt å legge inn og følge opp. Ferie og fravær krever et aktivt abonnement på timeregistrering.

Se våre PowerOffice Go-kurs

Testimonials

Kom i gang med PowerOffice

Ta kontakt med oss for en nærmere vurdering av dine muligheter eller behov